Ansigtsbehandling

Klassisk ansigtsbehandling efter hudtype, 1 time 45 minutter
En behandling for uren hud, fedtet hud, tør hud, slap/rynket hud, skjoldet hud eller rødmende hud. Der opnås et optimalt resultat ved et regelmæssigt behandlingsforløb, alt afhængigt af alder og hudens tilstand.

Behandlingsforløb: Afrensning af huden, Bio Enzym Peeling med urtedamp (urterne bliver udvalgt efter hudtype), øjenmaske, specialmaske efter hudtype, dybderens, indklapning af ampul, retning af bryn, ansigtsmassage (ansigt, nakke, décolleté).

Behandlingen afsluttes med dagcreme eller olie, og øjencreme efter hudtype.

Pris: kr. 749,- (Bemærk: ved brug af Ageless-maske (Anti-aging) er prisen 795,-)

Luksusbehandling med Release, 1 time 45 minutter
Samme behandling som under Klassisk ansigtsbehandling, men med Release peeling, som er en basisk maske-peeling lavet af træ- og potaske. Behandlingen fjerner effektivt og skånsomt et større lag døde hudceller, så du får en friskere og mere strålende hud. De plejende ingredienser i din hjemmepleje vil have nemmere ved at trænge ind i huden, så du derved får større gavn af produkterne. Samtidig reduceres generende dunhår, fine linjer, forstørrede porer og mindre ar.

Henvender sig specielt til kvinder i alderen 45-50+.

Pris: kr. 1195,-

Velværebehandling, 1 time 45 minutter
Et lille pusterum i din hverdag hvor du vil blive forkælet og efterfølgende opleve fornyet energi, øget velvære og en frisk udstråling.

Behandlingsforløb: Afrensning af huden, Bio Soft Peeling med urtedamp (urterne bliver udvalgt efter hudtype), urtekompres til hænder eller fødder, øjenmaske, dybderens, retning af bryn, crememaske, ansigtsmassage (ansigt, nakke og décolleté), hånd- eller fodmassage.

Behandlingen afsluttes med dagcreme eller olie, og øjencreme efter hudtype.

Pris: kr. 785,-

Take a break, 60 minutter
Velegnet til dig, der ikke har meget tid, men alligevel gerne vil forkæles på vej hjem fra job.

Behandlingsforløb: Afrensning af huden, Bio Enzym Peeling med urtedamp (urterne bliver udvalgt efter hudtype), retning af bryn, crememaske, øjenmaske, kort ansigtsmassage (ansigt, nakke og décolleté).

Behandlingen afsluttes med dagcreme, og øjencreme efter hudtype.

Pris: kr. 495,-

Schrammek GREEN PEEL® Classic urtedybdepeeling, 60 minutter
Ny hud på 5 dage. En fantastisk effektiv peeling, der fornyer huden, mildner rynker og ar, opstrammer huden samt afhjælper urenheder.

Behandlingen til dig, der ønsker ekstraordinære resultater.

GREEN PEEL® er en enestående peeling, som er udviklet af den tyske læge Christine Schrammek, der ved hjælp af naturlige ingredienser fra urter og planter og uden kemiske tilsætningsstoffer effektivt fornyer huden. Peelingen forøger blodgennemstrømningen i huden og får de øverste lag af døde hudceller til at skalle af. Den intensiverede blodcirkulation forstærker stofskiftet og fornyer huden ved at producere nye celler og kollagene fibre, der er de proteinfibre i huden, som holder huden på plads.

Behandlingsforløb: Afrensning, ekstra rens, damp med urter efter hudtype, urtepeeling, som afslutning indklappes ampul og der påføres dagcreme efter hudtype og øjencreme.

Urtepeelingen masseres ind i huden i 4-7 minutter, hvorefter urternes mikropartikler skånsomt sliber de øverste lag af huden. Andre aktive ingredienser fra urterne trænger dybere ned og absorberes af huden indenfor 48 timer. Disse ingredienser frigiver værdifulde naturlige og aktive stoffer, som for eksempel vitaminer, mineraler, plantehormoner og enzymer.

Efter behandlingen vil du føle en varm og let brændende fornemmelse i huden, som om du er blevet en smule solskoldet. 3-5 dage efter vil din gamle hud begynde at skalle af. Efter 5-7 dage er det tid til en efterbehandling her i klinikken, hvor de sidste rester af den gamle hud fjernes, og den nye hud plejes. Herefter vil din hud være fornyet og se friskere, klarere og yngre ud.

Det er vigtigt, at du imellem behandlingen og efterbehandlingen følger mine råd om, hvordan du skal behandle din hud.

I dagene inden efterbehandlingen må huden i ansigtet ikke få vand.

Prisen er incl. en efterbehandling i klinikken, som varer 1 time og 30 minutter. Der skal påregnes køb af produkter til hjemmepleje, der beløber sig til ca. kr. 1000,- udover behandlingsprisen.

Hvis du ønsker andre dele af kroppen behandlet, så spørg efter en pris i klinikken.

Pris: kr. 1945,-

Mini-Schrammek GREEN PEEL® Energy urtedybde-peeling, 1 time 30 minutter
Behandlingen giver fornyet energi til huden, forbedrer blodcirkulationen og formindsker de første linjer og rynker.

Behandlingsforløb: Afrensning, ekstra rens, damp med urter efter hudtype, urtepeeling, indklapning af ampul, crememaske, som afslutning påføres dagcreme efter hudtype og øjencreme.

I denne behandling peeles der i 3-4 minutter. Huden i ansigtet må gerne få vand i dagene efter behandlingen. Der er ingen efterbehandling i klinikken.

Der kan i nogle tilfælde forekomme en let afskalning efter 3.-5. dagen.

Denne behandling egner sig godt som et kurforløb med f.eks. 4 behandlinger inden for en 8 ugers periode.

Der skal påregnes køb af produkter til hjemmepleje, der beløber sig til kr. 500,- udover behandlingsprisen.

Pris: kr. 1145,-

Teenagebehandling, cirka 60 minutter
En teenagebehandling henvender sig til unge mennesker i alderen 12-19 år. Hvis du har udpræget acne eller uren hud, sætter jeg ekstra tid af til dybderens og vi undlader crememasken. Vi taler om kost, væske og produkter til hjemmepleje, undervejs i behandlingen.

Behandlingsforløb: Grundig afrensning med Hot Blooded blandet med rens, ekstra rens, manuel dybderens, teslastråler (mild desinfektion) og crememaske for velvære.

Behandlingen afsluttes med dagcreme.

Pris: kr. 595,-

Dybderens, cirka 60 minutter
Behandlingen henvender sig til alle, uanset alder, der ønsker en grundig oprensning af huden.

Behandlingsforløb: Grundig afrensning med Hot Blooded blandet med rens, ekstra rens, derefter grundig, manuel dybderens, teslastråler (mild desinfektion).

Behandlingen afsluttes med dagcreme.

Hvis der kræves ekstra meget tid til selve dybderensen, vil der være et tillæg på prisen på kr. 145,-.

Pris: kr. 495,-